Jorge Pirotehnika osnovana je 2013. godine u suradnji sa tvrtkom Jorge fireworks iz Poljske koja trenutno posluje u preko 20 zemalja širom svijeta.

Onama1

Jorge Pirotehnika je tvrtka za trgovinu komercijalnom i profesionalnom pirotehnikom koja Hrvatskom tržistu nudi Jorge proizvode najviše kvalitete označene CE oznakom. Stalni nadzor koji se provodi u samoj proizvodnji kao i posjedovanje vlastitog modernog laboratorija u Poljskoj koji ima odobrenje od renomirane Njemačke institucije BAM-a za provođenje testova na pirotehnici garancija su najviše kvalitete Jorge proizvoda koje na Hrvatskom tržistu nudi Jorge Pirotehnika.

Danas, širom svijeta Brand Jorge znak je kvalitete i pouzdanosti.

Jorge Pirotehnika posjeduje vlastito skladište koje u potpunosti zadovoljava zakonske propise, a vlastiti vozni park osigurava dostavu robe u najkraćem roku na području Republike Hrvatske.

Onama2
Onama4
Onama3

Jorge Pirotehnika pored prodaje komercijalne i profesionalne pirotehnike bavi se i izvođenjem javnih vatrometa. Mnogobrojni vatrometi izvedeni širom Republike Hrvatske u prvoj godini našeg poslovanja dokaz su kvalitetno odrađenog posla. Najkvalitetnija roba, kontinuirano ulaganje u opremu kao i stalna izobrazba naših pirotehničara garancija su odličnog vatrometa…

Pirotehnika je naš posao i naša strast.

Pridružite nam se!

Jorge_bombe